¤ . Workshops i firmaer og virksomheder

¤ . Sangskriver-workshops

¤ . Skrivekurser for alle skriveglade

BOOKING: Tlf 2165 0163


Generelt om en griflende workshop med Bente Kure!

Bente en usædvanlig underviser og formidler af det kreative stof. For med den ene hånd strør hun kunstnerisk tryllestøv, og med den anden hånd lærer hun jordnære og helt lavpraktiske redskaber fra sig. Så på hendes workshops får du lov at prøve kræfter med helt nye udtryk, der rammer lige dér, hvor øjeblikket sidder og hvor
- sprogligheden kommer op på tæerne - og ligefrem kan få versefødder på
- ordene står i kø for at blive skrevet baglæns - måske i takt
- det rykker melodiski både pen og papir
- ordkløveri får en helt ny betydning - og kan endda ende med at blive sunget
....og måske kommer du til at grine så tårerne tisser i bukserne!

Bentes workshops er værktøjskurser, der ikke kræver forkundskaber eller egentlige skriveerfaringer. Du kommer til at afvikle bekymringer og udvikle lysten til at formulere, og det er ikke spor indviklet. Det sker gennem en række kreative, effektive og underholdende skriveøvelser, som løsner op for den indre storyteller. Øvelserne kan anvendes lige godt, om det er prosa, poesi, sangskrivning eller årsberetning til direktionen, der skal skrives. En skovl er jo den samme, uanset hvad den skal grave i.


SKRIV! - fordi det er sjovt!
...er workshoppen for dig, der bare vil skrive. Historier, essays, dagbog, digte, ja, hvadsomhelst - til skrivebordsskuffen eller til blog'en - bare lege med sproget, færdiggøre din seneste roman eller alt derimellem.


SANG- og VISE-SKRIV!
...er workshoppen med focus på sangskrivning, versefødder, takter og toner. Der arbejdes både med tekst og musik, så er din ambition at skrive en god konfirmationssang til lille Tobias' konfirmation, at udfolde dig som proffesionel sangskriver eller alt derimellem, så er det hér kursus noget for dig!


 

GODE ORD og TRIVSEL på arbejdspladsen
- workshops i firmaer og virksomheder


Skal virksomhedens medarbejdere begejstres, inspireres eller motiveres, så giv dem en udviklende, kreativ og sjov oplevelse med det danske sprog, der både styrker fællesskabet, inspirerer den enkelte og udvikler sproglige kompetencer til stor gavn for arbejdspladsen. Workshoppen er et mentalt løft og arbejdsglæden optimeres simpelthen på en dag hvor:
- sprogligheden kommer op på tæerne
- ordene står i kø for at blive skrevet baglæns
- det rykker både individuelt og tilsammen
- ja, ordkløveri bliver ligefrem til en sammenrystende oplevelse
.....og så får I måske oven i hatten taget hul på firmaets nye slogan!

Der vil blive skrevet, læst op, tilbagemeldt, erfaret og delt konstruktivt fra start til slut, og alle kender hinanden en lille smule bedre, når dagen er omme. Og så er der stor sansynlighed for latter undervejs, og det er ikke så ringe for det fælles skab, der jo helst skal stå det helt rigtige sted!

Således er netop denne workshop en "to-i én'er" - en "holdbyggende" dag med muligheder for et helt konkret udbytte for både den enkelte og virksomheden tillige.

Workshop-forløb:

Workshoppen kan tilrettelægges med et virksomhedstilpasset indhold og kan have forskellig længde, som eksempelvis:

I alle tilfælde vil deltagerne aktivt få udfordret både fantasi, kreativitet og lattermuskler.
Og det virksomhedstilpassede element vil efter ønske tage udgangspunkt i hvilke udfordringer der måtte være aktuelt; teamsamarbejde eller kommunikation, et slogan med slappe koder, metaltræthed i salgs-talerne eller hvad det nu er, der banker på.

Tidligere kunder/kursister udtaler:

"Bente er en meget nærværende og humoristisk underviser. Hun er både intuitiv
og strategisk, når hun øser af en næsten uudtømmelig skatkiste af metoder, der fører dig ad helt nye veje i skriveoplevelsen. Jeg blev fantastisk inspireret til mit daglige arbejde og skal ubetinget deltage igen."
Anne van Leenen,  Aspekter, Kommunikation & Design

"...Bente møder sine kursister lige midt i nærværet, og med lethed, latter og gedigne
redskaber, guider hun dem flere trin højere op ad skribent-stigen."
"...Bente får alle til at tage skridtet og komme på banen. Og både jeg og det danske sprog var blevet rigere!"
”... det forhøjer simpelthen livsglæden!”
Medlemmer af Greve Slægtsforsknings-gruppe                                         

Praktisk:

Antal: Af hensyn til dynamikken forudsætter en workshop, at der er mindst 4 deltagere. Det maksimale deltagerantal afhænger af workshoppens udformning jvf. ovenstående.
Fysiske rammer:  Et mødelokale med god bordplads til alle.
Hjælpemidler: Whiteboard


 
 

 

 

 

 

 

 

 

Det var bl.a. grundet de mange gode tekster og gendigtninger fra egen hånd, at Bente Kure i 2004 modtog en Danish Music Award, og igen i 2007 var nomineret til endnu en statuette. Og når hun nu på tredivte år synger sine sange for publikum, er det ikke sjældent at der, når sidste tone er klinget ud, lyder et stille "Wow!" fra stolerækkerne før klapsalverne bryder ud. Udover en medfødt gave til at lege med ord har hun også gennem tiden sat sig på skolebænken hos bl.a. Marie Bergman, Annette Bjergfeldt, Bo Skjoldborg, Lars Thur, Jacob Eriksen (TV2) og Eva Hillered for at hvæsse skrive-pennen endnu mere.

Så hun har baggrunden iorden, når hun indbyder til sine skrive-workshops hvor du gennem en lang række sjove, effektive og underholdende skrive-øvelser kan få løsnet op for din indre forfatterspire, digter, sangtekstskriver, dagbogsskriver, lejligheds-sangskriver, lyriker, poet, ja, hvad det nu måtte være, der vil ud. Der bliver skrevet, leget med ord, læst op og "feed'et back" i én lang herlig strøm fra start til slut.
Bente siger selv:
"Øvelserne har jeg dels hentet på alle de kurser, jeg selv har været på gennem de
mange år, jeg har skrevet. Og dels er de opstået alt imens jeg selv har skrevet
sange, digte og historier - alene og sammen med andre. Egentlig kan jeg kun love én ting: Det bliver ikke kedeligt!"

Workshop'sene opstår både som fastlagte kurser, der vil være at finde i "Kalender" på denne hjemmeside, men det kan også være en gruppe skriveinteresserede, der hyrer Bente til at komme netop til dem. Undervisningen duer både til sang- og prosaskrivere.

________________________________________________________________________