Ældre-koncerter

Ring 4014 4202

Bente og Leif har gennem mange år med stor glæde og succes spillet i hundredevis af ældre-klubber og pensionist-foreninger

Rul ned og læs nærmere.

Men hvad er nu det? Er musik og sang ikke det samme uanset hvilken alders-gruppe man spiller for? Ja....og nej. For sangene og melodierne er selvfølgelig de samme, men generelt er der jo forskel på hvilke alders-grupper, der synes om hvilken slags musik.

Bente og Leif elsker sangene fra højskole-sangbogen, fra revy'erne, fra skillingsvise-bladene, fra spillemændene, fra før verden gik amok, fra dengang den også gik amok (bare på en anden måde!), fra de store danske digtere, ja, fra Aakjær til Sigfred Pedersen, kort sagt - ALT DET GODE GAMLE!

Og de nyder at få lov til at dele denne passion med dem, der også holder af de gode gamle sange og melodier. Ikke sådan at forstå, at de ikke også kan finde på at klemme en enkelt ny vise ind hér og dér, for det gør de også. Men hovedvægten er på et repetoire og en måde at optræde på, som de nyder at dele med en generation, der har lært at lytte.

Og da det jo ofte er på hverdags-eftermiddage, man mødes i pensionist-foreningen, ja, så er det også ofte lettere for Bente og Leif at "komme lige forbi" og passe en sådan koncert ind i et ellers stramt program.

De har forskellige programmer (se nedenfor), men fælles for dem alle er, at man kan være sikker på, at der er masser af muligheder for at synge med undervejs.Her er er et par overskrifter:

Fra Jenle til Nyhavn ad omveje

I denne koncert blander Bente og Leif kortene med Jeppe Aakjær som spar konge og Sigfred Pedersen som klør knægt. Omvejene består af smægtende harmonika-toner, der må bejle til enhver hjerter dame, samt hvad Bente og Leif nu ellers måtte få øje på gennem ruderne af vise ord fra de andre små og store digtere.

Når forårssolen skinner...
...skriver Benny Andersen i én af sine dejlige sange. Koncerten spilles naturligvis fra første erantis titter op, og frem til det sene forår. En lang række forårs-muntre sange og viser af både ældre og nyere dato. Og harmonika, som den klingede i gårdene fra det tidlige forår dengang gadens spillemænd var til. Vær sikker på at forårs-solen skinner efter denne koncert - ihvertfald indeni!

Jule-koncerten "Kom i julestemning før din nabo!"
Bente og Leif synger naturligvis også julen ind.
Få julehumøret op med masser af julesange og julemusik.
Både de kendte og elskede sange, men også dem, du måske ikke vidste fandtes.
Oplev at Leif's harmonika faktisk kan lyde som selveste orglet i kirken juleaften!
Og at Bente har englerøst - og nissemanérer!
Få en forsmag på Disney's Juleshow - og slip for de lange køer ved kasse-apperaterne på julegaveindkøb, for du kan købe CD'er ved koncerten - og så er de gaver jo klaret!
Koncerten passer iøvrigt fint til glögg og æbleskiver!

Blandede vise- og harmonika-bolcher
En koncert, hvor Bente og Leif blander kortene til lejligheden, årstiden og anledningen.
F.eks. tilpasset et tema på pensionist-højskolen eller i vinterens foredragsrække.